Grdem skole

(Omdirigert fra Grødem skole)

Grødem skole er kalt opp etter en kirke. Der jobber mange kjekke mennesker. En av dem trener det norske landslaget i fotball, og heter Kjetil. Ellers regner det mye på Grødem; de fire gangene jeg har vært der har jeg hoppet over skoleplassen for å unngå dammene der. Så har de nesten ingen elever. I hvertfall var det svært få da jeg var der sist; midt i desember.

Fra spøk til revolver... ingen har tatt seg tid til å skrive skikkelig om Grødem skole her på GnuSkole enda, men Grødem skole driver også et IKT-system basert på tynne klienter mot linux-tjenere. Harestad og Grødem skole samarbeider nokså tett om arbeidet med systemene, selv om vi drifter dem uavhengig av hverandre. Grødem er også en stor 1-10-skole med ca. 600 elever og rundt 400 tynne klienter mot noen linux-tjenere.

Hentet fra «»